Εκπαίδευση Eκπαιδευτικών

  • Λάβετε τα κίνητρα και την έμπνευση που χρειάζεστε
  • Μάθετε πώς να έχετε ικανοποιημένους μαθητές
  • Κατακτήστε υψηλές  διδακτικές  δεξιότητες
  • Γνωρίστε τον προσωπικό σας μέντορα
  • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία

Τα σεμινάρια κατάρτισης εκπαιδευτικών παρακολουθούν

Καθηγητές ελληνικών στην Ελλάδα

Δάσκαλοι νηπιαγωγείου και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας, εκπαιδευτές ενηλίκων, που ήδη διδάσκουν ή θέλουν να διδάξουν τα ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα.

Καθηγητές ελληνικών στο εξωτερικό

Άνθρωποι της ελληνικής διασποράς, που ασχολούνται με την εκπαίδευση της ελληνικής κοινότητας σε διάφορες χώρες.

Φυσικοί ομιλητές της ελληνικής

Καθηγητές που θέλουν να διδάξουν ελληνικά και είναι είτε απλώς φυσικοί ομιλητές της ελληνικής είτε ομιλητές άλλων γλωσσών που όμως γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε επίπεδο Γ1 τουλάχιστον.

Σεμινάρια κατάρτισης εκπαιδευτικών

2024-06-10T09:34:45+00:00

Δίπλωμα EUROLTA – Επίπεδο 2

Η μοναδική πιστοποιημένη εκπαίδευση EUROLTA για εκπαιδευτές καθηγητών της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας! Αναβαθμίστε τις διδακτικές σας δεξιότητες. Γίνετε πιστοποιημένοι εκπαιδευτές καθηγητών της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Γλωσσών ICC

2024-06-10T13:06:45+00:00

Προετοιμάζοντας μαθητές για τις εξετάσεις ελληνομάθειας και τις εξετάσεις πολιτογράφησης για την απόκτηση της ελληνικής Ιθαγένειας

Βοηθήστε τους μαθητές σας να πετύχουν στις εξετάσεις και υποστηρίξτε τους να αναπτύξουν όλες τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται.

2024-06-10T13:05:03+00:00

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες στη διδασκαλία γλωσσών

Ανακαλύψτε παραδείγματα καλής πρακτικής για να τα χρησιμοποιήσετε στην online τάξη σας Αναπτύξτε τις δεξιότητες διδασκαλίας μέσω των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) Εξερευνήστε μια λίστα με εφαρμογές και εργαλεία προς χρήση Ανακαλύψτε και δημιουργήστε μόνοι σας χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες

2024-06-10T12:56:09+00:00

Εισαγωγή στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Βελτιώστε τις διαπολιτισμικές σας δεξιότητες Ανταποκριθείτε στις καθημερινές προκλήσεις σε μια πολυπολιτισμική τάξη Μάθετε για διάφορες πτυχές της κουλτούρας των μαθητών σας Διερευνήστε περαιτέρω διάφορα διαπολιτισμικά ζητήματα

Τι λένε οι εκπαιδευόμενοι καθηγητές μας

“Μόλις πέρασε μια βδομάδα και μου λείπουν ήδη τα μαθήματα μας! κάναμε μεγάλες συζητήσεις με τις άλλες μαθήτριες σε όλα τα θέματα που είδαμε στην πλατφόρμα, όλα πολλά ενδιαφέροντα για την γνωριμία της Ελληνικής κουλτούρας. Ευχαριστώ την δασκάλα μου την Σοφία για την υπομονή που είχε και που μας έδωσε σε όλο τον χρόνο, μας βοήθησε καταπληκτικά στην μελέτη των Ελληνικών.”
Valeria
“Είμαι πάντα χαρούμενη που μελετώ σε αυτό το σχολείο. Υπάρχει μια τεράστια προετοιμασία πίσω από αυτό, και κάθε μάθημα μαθαίνω περισσότερα. Οι δάσκαλοι μεταδίδουν πάθος για τη γλώσσα και ασχολούνται επίσης με δύσκολα θέματα αλλά με πνεύμα ανταλλαγής. Είναι μοναδική χαρά να συνεχίσω τις σπουδές!”
Αλίκη
“Thank you for always accommodating to my busy schedule and, most importantly, my learning pace! Looking forward to the start of my lessons next year!”
Antia
“The lessons were exactly like I wanted them (and like I had suggested them to be), and the two teachers did an excellent job.”
Tom
“Σας ευχαριστώ πολύ για τον επαγγελματισμό σας και τις ευκαιρίες που μας προσφέρετε!”
Patrizia
“Everything great so far !”
Ted

“Τα μαθήματα ήταν πάντα ενδιαφέροντα και χρήσιμα. Ανυπομονώ να τα ξεκινήσω πάλι.”

Davide
“The course is efficiently laid out and the support given by the teachers is of the highest quality. I feel like I have improved my Greek a lot in such a small amount of time.”
Ian
Σας ευχαριστώ πάντα που έχετε το καλύτερο πρόγραμμα για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας! Κάθε μάθημα μου φαίνεται δύσκολο, αλλά είμαι σε μια φανταστική ομάδα και μαθαίνω πολλά.
Alice
Really good courses by professional and top quality teachers!
Sara
“Τα μαθήματα μέσω του Skype είναι πολύ καλά, με πολλά χρήσιμα υλικά στην πλατφόρμα.”
Michelle
“Ευχαριστώ πάρα πολύ για την διδασκαλία, τα μαθήματα βελτίωσαν πολύ το επίπεδο των ελληνικών μου και οι συναντήσεις κάθε Τρίτη είναι κάτι που πάντα περιμένω ανυπόμονα. Χαίρομαι που, χάρη στα μαθήματα, μπορούσα να γνωρίσω (έστω και από απόσταση) τους συμμαθητές, από τους οποίους έμαθα πολλά, ακόμα και για τις χώρες της καταγωγής τους. Ευχαριστώ πολύ και τη Γραμματεία η οποία τόσο καλά διαχειρίζεται τα οικονομικά θέματα.”
Άννα
“I am very happy with the online Greek Course. I think it is amazing that I have been taught by a native speaker Ifigenia Georgiadou who is a very experience, encouraging and wonderful tutor. All my tutorials have been very interesting and has given me a lot of motivation to study at home, despite my busy schedule. I am very grateful as I have learnt a lot so far.”
Katrina
“Ελπίζω να το ξανακάνουμε. Τα πάντα ήταν τέλεια!”
Anastasija

Συχνές ερωτήσεις

Τα μαθήματα παρέχονται μέσω των διαδικτυακών εκπαιδευτικών πλατφορμών Moodle και GLOSSA, όπου ανεβαίνουν όλα τα σχετικά υλικά εκμάθησης (κείμενα, ασκήσεις ακρόασης, δραστηριότητες για όλες τις γλωσσικές δεξιότητες, φωτογραφίες, βιβλιοθήκη, φόρουμ, σύνδεσμοι προς λεξικά και βίντεο) και μέσω σύγχρονων  Skype συναντήσεων που πραγματοποιούνται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των σύγχρονων συναντήσεων οι μαθητές εξασκούνται στην ομιλία και ο δάσκαλος εξηγεί, διορθώνει και οργανώνει την εργασία τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι μαθητές μελετούν στην πλατφόρμα, όπου μπορούν να διαβάσουν και να ακούσουν κείμενα, να παίξουν εκπαιδευτικά γλωσσικά παιχνίδια, να κάνουν ασκήσεις γραμματικής, να εξασκηθούν στην ομιλία καταγράφοντας τη φωνή τους μέσω της πλατφόρμας, να κάνουν τις γραπτές εργασίες τους και να στείλουν όλη τη δουλειά τους στον καθηγητή/ την καθηγήτριά τους, οι οποίοι διορθώνουν το πολύ εντός 48 ωρών.

Οι ασύγχρονη διαδικτυακή αυτοδιδασκαλία δεν είναι ΑΚΟΜΗ διαθέσιμη. Οι εγγραφές στο πρόγραμμα γίνονται δεκτές μόνο για συναντήσεις σύγχρονης διδασκαλίας και για τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν ως ασύγχρονος τρόπος μάθησης.

Κάθε επίπεδο έχει 4 διαφορετικά μέρη. Σύμφωνα με το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, το επίπεδο Α1 καλύπτεται συνήθως μέσω μαθημάτων διάρκειας 100-120 ωρών. Οι μαθησιακοί κύκλοι καλύπτουν ένα από τα τέσσερα μέρη κάθε επιπέδου, για παράδειγμα A1α, A1β, A1γ, A1δ.

  1. εγγραφής- εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  2. Θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μαζί με μια αίτηση, για να προσθέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τη διαθεσιμότητα και να τα στείλετε πίσω σε εμάς
  3. Επιβεβαιώνουμε τις ημερομηνίες/ώρες του μαθήματος και τα στοιχεία πληρωμής
  4. Όταν μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης των διδάκτρων, θα λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας του καθηγητή/ της καθηγήτριάς σας και η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί αφού λάβετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης για την πλατφόρμα και ορισμένες άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε

Καλό μάθημα!

Μάθημα Δίδακτρα/ώρα

Ομαδικά

(4-8 students)

12 € για τα επίπεδα A1-B2


15€ για τα επίπεδα Γ1-Γ2 & Ειδικά μαθήματα, προετοιμασία εξετάσεων

Ημι-ιδιαίτερα   

(2-3 students)

20 € (για όλα τα επίπεδα)

     Ημι-ιδιαίτερα 

(Closed 2 students only)

30 € (για όλα τα επίπεδα)

Ιδιαίτερα 

39 € (για όλα τα επίπεδα)

Εδώ είναι η Πολιτική ακύρωσης .

Λάβετε υπόψη ότι ο δάσκαλος πληρώνεται, εάν ακυρώσετε σε λιγότερο από 6 ώρες πριν από κάθε μάθημα.

Έχετε πρόσβαση καθόλη τη διάρκεια των διαδικτυακών σας μαθημάτων. Η πρόσβασή σας στην πλατφόρμα θα λήξει 10 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του μαθήματός σας (το τελευταίο μάθημα).

Έχετε πρόσβαση καθόλη τη διάρκεια των διαδικτυακών σας μαθημάτων, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα σύγχρονη συνάντηση/ ζωντανό μάθημα με τον καθηγητή/ την καθηγήτριά μας. Η πρόσβασή σας στην πλατφόρμα θα λήξει 10 ημέρες μετά το τελευταίο σας μάθημα.

Έχετε απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική κοινότητα των μαθητών Καfενείο, όπου πρώην και νυν μαθητές του σχολείου μας ανταλλάσσουν ιδέες και αναρτούν κείμενα και άλλο ενδιαφέρον υλικό για την Ελλάδα και την Ελληνική Γλώσσα.

Ναι, φυσικά. Είναι δυνατόν να συναντήσετε τη Διευθύντρια τουΚέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στο Skype ή στο ΖΟΟΜ  για περίπου 20 λεπτά, προκειμένου να εντοπίσει τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και να σχεδιάσετε μαζί τη μαθησιακή  σας πορεία . Ακόμα κι αν είστε σε μια ομάδα, θα δώσει στον καθηγητή σας οδηγίες σχετικά με το τι χρειάζεστε και τι ήδη γνωρίζετε. Θα σας δείξει επίσης την εκπαιδευτική πλατφόρμα (ες) και θα σας εξηγήσει πώς λειτουργούν.

Εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο κατάρτισης σήμερα!

Βρήκατε τώρα μια ομάδα ειδικών εκπαιδευτών καθηγητών που εργάζονται μαζί τα τελευταία 30 χρόνια. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη δική σας επαγγελματική ανάπτυξη!

Εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο κατάρτισης σήμερα!

Βρήκατε τώρα μια ομάδα ειδικών εκπαιδευτών καθηγητών που εργάζονται μαζί τα τελευταία 30 χρόνια. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη δική σας επαγγελματική ανάπτυξη!