ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του “Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού”

  • Μαθαίνουμε τον ελληνικό πολιτισμό, όχι μόνο την ελληνική γλώσσα 
  • Επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους που αγαπούν με πάθος την ελληνική γλώσσα όπως εμείς  
  • Προσφέρουμε υποστήριξη και κίνητρα καθόλη τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας. Είμαστε μια ομάδα, δουλεύουμε όλοι μαζί.
  • Μαθαίνουμε με διασκεδαστικά γλωσσικά παιχνίδια και δραστηριότητες
  • Η παραγωγή προφορικού λόγου είναι η δεξιότητα που θέλουμε να αναπτύξουμε περισσότερο
  • Εμπνεόμαστε από τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό και όχι μόνο από την αρχαία Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η Σύγχρονη Ελλάδα έχει εξίσου σημαντική συνεισφορά  στον σύγχρονο πολιτισμό

Ανακάλυψε τις αξίες του ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Κέντρο Ελληνικών Σπουδών

Η ελληνική γλώσσα είναι διαβατήριο για έναν κρυφό υπέροχο κόσμο

Η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε μια αποκαλυπτική κατανόηση του ελληνικού κόσμου και των ελληνικών αξιών. Είστε οπαδός των ελληνικών χορών; Είσαι ερωτευμένος με την ελληνική μουσική; Είστε θαυμαστής της ελληνικής ποίησης; Τα Ελληνικά στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είναι σίγουρα για εσάς. Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, αγαπητέ φίλε/ αγαπητή φίλη!

Η ελληνική γλώσσα είναι η ίδια η Ελλάδα

Η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας θα είναι σίγουρα μια προετοιμασία για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι κάτι πολύ πέρα ​​από αυτό. Η ελληνική γλώσσα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού. Έτσι, μαθαίνοντας ελληνικά, ανακαλύπτετε το πρώτο κομμάτι του παζλ. Στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ θα βρείτε τους τρόπους συλλογής των υπόλοιπων κομματιών, έως ότου δείτε ολόκληρη την εικόνα του σύγχρονου ελληνικού κόσμου μπροστά στα μάτια σας.

Θέλουμε να διαδώσουμε τη Νεοελληνική Γλώσσα, την Τέχνη, την Ιστορία, τη Φιλοσοφία της Σύγχρονης Ελλάδας.

Σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στα δια ζώσης μαθήματά του, διαβάζουμε βιβλία λογοτεχνίας, επισκεπτόμαστε εργαστήρια Ελλήνων καλλιτεχνών, συμμετέχουμε σε ελληνικά έθιμα, μαθαίνουμε πώς να μαγειρεύουμε ελληνικά, να χορεύουμε ελληνικά, να τραγουδάμε ελληνικά.

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ καλωσορίζει άτομα κάθε ηλικίας και εθνικότητας στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Εκτιμούμε τον πολιτισμό σας και σας προσκαλούμε να τον παρουσιάσετε στα Ελληνικά 🙂 στην Κοινότητα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.

Το όραμα μας

Our vision είναι να ηγηθούμε της έρευνας για τη διαδικτυακή εκμάθηση της νεοελληνικής και να συμμετάσχουμε σε πρωτοποριακά προγράμματα μαζί με πανεπιστήμια και ομάδες εκπαιδευτικών και γλωσσολόγων.

Η αποστολή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είναι να υποστηρίξει μαθητές και καθηγητές για την επίτευξη των στόχων τους και να συμβάλει στην έρευνα για τη Νεοελληνική Γλώσσα.