Υποτροφίες

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτών υψηλής ποιότητας (καθώς και προγράμματα Πιστοποίησης), να αναπτύξετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, να ανταλλάξετε εμπειρίες και ιδέες με εκπαιδευτικούς από άλλες χώρες, να επεκτείνετε το προσωπικό σας δίκτυο επαφών.

Προσφέρουμε σεμινάρια πάνω στην εκμάθηση γλωσσών, την επιμόρφωση καθηγητών και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, με βάση τις πιο σύχρονες μεθοδολογίες και υλικά.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια μπορεί να επιδοτηθεί από το Πρόγραμμα Erasmus Plus (Βασική Δράση 1 - KA1: Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων).

Βρείτε εδώ μια λεπτομερή περιγραφή των σεμιναρίων μας που προσφέρονται για τις υποτροφίας Erasmus Plus - KA1.

Η Βασική Δράση 1 του Προγράμματος Erasmus Plus δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Σχολική Εκπαίδευση ή την Επαγγελματική Εκπαίδευση να επιμορφώσουν το προσωπικό/ τους εθελοντές τους σε σεμινάριο στην Ευρώπη. Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί υποβάλλουν αίτηση στην Εθνική Μονάδα της χώρας τους.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή στείλτε μας την αίτηση προ-εγγραφής που μπορείτε να βρείτε εδώ.