πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Hellenic Culture Centre

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Hellenic Culture Centre ως εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Αργυροκάστρου 2-4, 11362, Τηλ. 6944105484, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (εφεξής καλούμενη «το HCC» ή «εμείς» ή «μας»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο www.hcc.edu.gr ή άλλους δικτυακούς τόπους τους οποίους διαχειρίζεται όπως οι http://learn-greek-kaleidoskopio.com , http://santoriniculturalactivities.com, http://online-greek.gr και άλλοι.

Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1. Λίγα λόγια για τον ιστότοπο hcc.edu.gr

Ο ιστότοπος  www.hcc.edu.gr αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο του HCC. Μέσω του ιστοτόπου αποκτάτε πρόσβαση σε εύρος υπηρεσιών που σας παρέχει το HCC, όπως η πληροφόρηση σχετικά με θέματα εκμάθησης και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και θέματα πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, η αποστολή ενημερωτικού/ διαφημιστικού υλικού (newsletter).

2. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού ιστοτόπου, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

3. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση,  διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και  καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων, που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς;

Μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας www.hcc.edu.gr χωρίς να παρέχετε Δεδομένα σας. Σε αυτή την περίπτωση, ο διακομιστής Ιστού αυτόματα συλλέγει περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων πληροφοριών απαραίτητων για τη λειτουργία και την αξιολόγηση του ιστότοπου. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν:

  • τη σελίδα από την οποία συνδέθηκε ο χρήστης
  • την ημερομηνία και την ώρα της αίτησης εμφάνισης σελίδας
  • τη διεύθυνση του Πρωτοκόλλου Ίντερνετ (IP) που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής του χρήστη για να λαμβάνει πληροφορίες
  • τον τύπο και την έκδοση του φυλλομετρητή ιστού
  • το όνομα και το μέγεθος του αρχείου που ζητά ο χρήστης

Αυτές οι πληροφορίες μάς βοηθούν να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες πληροφόρησης και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό. Οι πληροφορίες αυτές δεν χρησιμοποιούνται με σκοπό να αναγνωριστούν οι επισκέπτες του ιστοτόπου. Καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθεί σε άλλους δημόσιους φορείς ή σε μεμονωμένα άτομα.

Οι μόνες πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση των χρηστών είναι αυτές τις οποίες οι χρήστες δίνουν οικειοθελώς, όταν καταχωρίζουν μια ερώτηση ή ένα σχόλιο, ή όταν εγγράφονται σε ένα τμήμα ή κάνουν κράτηση για μια πολιτιστική δραστηριότητα. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για τη διαδικασία απάντησης στην ερώτηση ή το σχόλιο του χρήστη, ή για την παροχή υπηρεσιών εγγραφής στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters). Αυτές οι πληροφορίες δεν δημοσιοποιούνται παρά μόνον στο εξουσιοδοτημένο για την ικανοποίηση του αιτήματος του χρήστη προσωπικό.

  • Δήλωση στοιχείων στη φόρμα επικοινωνίας
    Τo HCC παρέχει στους διαδικτυακούς επισκέπτες του μέσω της ιστοσελίδας του -www.hcc.edu.gr τη δυνατότητα επικοινωνίας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας με το όνομα, τη διεύθυνση e-mail τους καθώς και του θέματος επί του οποίου επιθυμούν να ενημερωθούν. Στην περίπτωση αυτή, το HCC συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ως άνω δεδομένα που έχει υποβάλει ο χρήστης, προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα ή σχόλιό του και για κανέναν άλλο σκοπό.

5. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται αυτόματα από τον διακομιστή του Ιστού έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των υπηρεσιών πληροφόρησης του συγκεκριμένου ιστοτόπου.

Τα προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς παρέχετε ως επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδα www.hcc.edu.gr όταν καταχωρίζετε μια ερώτηση ή ένα σχόλιο, ή κάνετε κράτηση για μια εκδήλωση ή κάνετε εγγραφή για περαιτέρω επικοινωνία μαζί μας, συλλέγονται και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διαδικασία απάντησης στην ερώτηση ή το σχόλιό σας, ή για την παροχή υπηρεσιών εγγραφής.

Το Κέντρο συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες ανεξάρτητα από τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς, όπως όταν τα άτομα εγγράφονται σε ένα μάθημα, υποβάλλουν αίτηση για πρακτική άσκηση, ζητούν κάποια υπηρεσία που παρέχεται από το Κέντρο, υποβάλλουν περιλήψεις και έγγραφα για συνέδρια που διοργανώνει το Κέντρο ή υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή σε σεμινάρια. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για τον προγραμματισμό, την οργάνωση, την παροχή και την αξιολόγηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας ή προγράμματος και την επικοινωνία με το άτομο σχετικά με τη συμμετοχή του/της σε αυτό.

6. Πόσο καιρό διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες;

Δεν διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο υπαγορεύουν οι σκοποί για τους οποίους τα συλλέγουμε. Η διάρκεια ενδέχεται να καθορίζεται από υποχρεώσεις τήρησης αρχείου ή τις συμβατικές ή νομικές υποχρεώσεις μας προς φορείς όπως οι δημόσιες αρχές και οι εξεταστικές επιτροπές.

7. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από το HCC;

Η επεξεργασία των στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδαwww.hcc.edu.gr είτε γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης, είτε στηρίζεται στη συναίνεση του ίδιου του χρήστη.

Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή μηνύματος επικοινωνίας και την αποστολή ενημερωτικού/διαφημιστικού υλικού (newsletter), το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση. Ο Χρήστης συναινεί και αποδέχεται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων των προσωπικών του δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής και έτσι παρέχει την ρητή συγκατάθεσή του στην συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Η επεξεργασία των Δεδομένων σας διενεργείται σύμφωνα με: 

  • τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν (π.χ. για την αποστολή μηνύματος επικοινωνίας και την αποστολή ενημερωτικού/διαφημιστικού υλικού (newsletter),
  • τους όρους της συμβατικής μας σχέσης,
  • την έννομη υποχρέωση του HCC
  • το έννομο συμφέρον του HCC

8. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του ιστοτόπου ενδέχεται να είναι:

  • οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την κράτηση θέσεων σε εκδηλώσεις και τη διεξαγωγή ερωτηματολογίων (Survey Monkey).

9. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός ΕΕ;

Δεν διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός ΕΕ. Το Hellenic Culture Centre δεσμεύεται να συμμορφωθεί με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των Δεδομένων σας

10. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους, συνεργάτες μας και συμβαλλόμενους τρίτους, αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

11. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

  • Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης
    Κατά τη φάση της συλλογής όσο και σε κάθε μεταγενέστερη φάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε πλήρη δυνατότητα για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας, όπως περιγράφονται παρακάτω.
    Κατά το στάδιο της συλλογής των δεδομένων σας, από την περιήγηση στον ιστότοπό μας καθώς και σε κάθε μεταγενέστερη φάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνετε γνώση της παρούσας ήδη από την κεντρική σελίδα του ιστοτόπου μαwww.hcc.edu.gr και ειδικότερα ενημερώνεστε ως προς τα παρακάτω:
    • την ταυτότητα και τα στοιχεία της επικοινωνίας μας,
    • τους σκοπούς της επεξεργασίας για τους οποίους προορίζονται τα Δεδομένα σας καθώς και τη νομική βάση για την επεξεργασία
    • τις σχετικές κατηγορίες Δεδομένων,
    • τους αποδέκτες των Δεδομένων,
    • τυχόν τρίτους φορείς, στους οποίους τα Δεδομένα διαβιβάζονται,
    • τα δικαιώματά σας.
  • Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.
    Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
    Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).
  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.
  • Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  • Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.
    Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

12. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας, σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο HCC στο τηλέφωνο 6944105484 ή μέσω της αποστολής email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/ εναντίωσης».)

13. Πότε απαντάμε στα Αιτήματά σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, το HCC μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

14. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των Αιτημάτων σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6944105484.

15. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται χρήση «cookies» στην ιστοσελίδα μας www.hcc.edu.gr πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

16. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

17. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

18. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

19. Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Τι είναι τα cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, το Site είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στο Site, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας;

ΑπολΥτως απαραΙτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Τhird-party Cookies

Αυτά τα cookies τοποθετούνται από συνεργάτες μας για λογαριασμό μας. Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι ως άνω συνεργάτες μας για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως επισκέπτη.

Cookies Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

Cookies κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη διασύνδεση του λογαριασμού σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, για να σας επιτρέπεται να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ή να δηλώνετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούνται για την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας.

Πώς να ελέγξετε τα cookies;

Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας
  • Φορητότητας των δεδομένων σας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://www.allaboutcookies.org/ και http://www.youronlinechoices.com/gr/

Αλλαγές στην Πολιτική Cookies.

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 20/05/2018. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

     

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6944105484 στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ifigenia@hcc.edu.gr