Τι είναι τα μαθήματα αυτοδιδασκαλίας;

Τα μαθήματα αυτοδιδασκαλίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού είναι καρπός της γόνιμης συνεργασίας μεταξύ έμπειρων καθηγητών και προγραμματιστών και σχεδιαστών Η/ Υ και προσφέρουν σύγχρονες λύσεις για αυτόνομη εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού αναπτύσσει υλικό για διαδικτυακή μάθηση από το 2009, πολύ πριν η εξ αποστάσεως εκπαίδευση γίνει κυρίαρχη τάση στην εκπαίδευση.

Πώς λειτουργεί κάθε μάθημα;

Αυτή είναι η πιο προηγμένη πλατφόρμα εκμάθησης της ελληνικής, γιατί βασίζεται σε μια σταθερή συνεργασία με καθηγητές εξειδικευμένους στην ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα και υποστηρίζεται από περισσότερους από 2000 διαδικτυακούς μαθητές που παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα . Με μια σύγχρονη παιδαγωγική και μια φρέσκια ματιά στην εκπαίδευση ενηλίκων, η πλατφόρμα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού για την εκμάθηση της ελληνικής είναι αυτό που αναζητούσατε.

Σε πόσο χρόνο θα ολοκληρώσω;

Κάθε Ενότητα χρειάζεται περίπου 24 ώρες για να ολοκληρωθεί από τον μαθητή. Κάθε Επίπεδο Γλωσσών χρειάζεται περίπου 300 ώρες μελέτης.

Πώς είναι δομημένο το μάθημα;

Κάθε Επίπεδο Γλώσσας χωρίζεται συνήθως σε 4 Υποεπίπεδα, δηλαδή A1α, A1β, A1γ, A1δ. Κάθε υποεπίπεδο περιλαμβάνει 3 Ενότητες , οι οποίες έχουν την ακόλουθη δομή: Τι πρέπει να μάθετε, Βασικό κείμενο, Δραστηριότητες στο κείμενο, Ακρόαση, Ομιλία και γραφή, Πίνακες Γραμματικής και Ασκήσεις, Επιπλέον Κείμενα, Λίστα λεξιλογίου με πολιτιστικό περιεχόμενο. Τα υλικά συμπληρώνονται από το Κουτί Πολιτισμού, Τραγούδια, Βιβλιοθήκη και Πηγές. Είστε καθημερινά σε επαφή με τη Λέξη της Ημέρας, το Ρήμα της Ημέρας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό πίνακα, ένα πολύγλωσσο λεξικό και τη σύνδεσή μας στο Ελληνικό Ραδιόφωνο.

πατήστε εδώ για τα Δίδακτρα

Αποκλειστική διαδικτυακή καθοδήγηση 

Μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας Μέντορα που θα διορθώνει τις δραστηριότητες του προφορικού και του γραπτού λόγου και θα σας δίνει γραπτά σχόλια κάθε εβδομάδα .

Ζητήστε αποκλειστική διαδικτυακή καθοδήγηση για έναν μήνα. Ο μέντοράς σας θα γράψει αποκλειστικές συμβουλές για εσάς και θα σας προσφέρει τις γνώσεις του, για να σας καθοδηγήσει πώς να επιτύχετε τους προσωπικούς σας μαθησιακούς στόχους.

Κόστος: 25 ευρώ/μήνα – περιλαμβάνει τέσσερις εξατομικευμένες γραπτές αναφορές σχολίων

* Δεν περιλαμβάνει Ζωντανή διαδικτυακή διδασκαλία (ελέγξτε εδώ για τα διαδικτυακά μας μαθήματα)

Self_taught_content

Δίδακτρα *

  • Κάθε Ενότητα κοστίζει 25 ευρώ (ΤΩΡΑ 15 ευρώ!)Κάθε Υποεπίπεδο (π.χ. A1α) κοστίζει 75 ευρώ για 3 Ενότητες  (ΤΩΡΑ 50 ευρώ!)Κάθε Γλωσσικό Επίπεδο ( δηλαδή A1α.β.γ.δ.) κοστίζει 325 ευρώ (ΤΩΡΑ 215 ευρώ!)COMBO: Δύο Γλωσσικά Επίπεδα μαζί ( δηλαδή A1+A2) κοστίζουν 650 ευρώ (ΤΩΡΑ 450 ευρώ!)

Επιπλέον υπηρεσίες

  • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης: 10 ευρώΤο υλικό σε εκτυπώσιμη μορφή: 20 ευρώΕπαναληπτικές εξετάσεις: 10 ευρώΚαθοδήγηση

    * Δεν περιλαμβάνει προσωπική-αποκλειστική καθοδήγηση μέσω Διαδικτύου

Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών

Συγχρονίστε την πρόοδό σας σε όλες τις συσκευές!

des
laptop
tablet
phone

Empowering students all over the world!